Shoot - #Tag - Print

On Site ( Branded ) printing

Slideshow Projectie

Instagram Upload

Uw gasten uploaden hun  eigen foto’s naar Instagram met #  “uw event”.
Alle relevante # beelden worden automatisch gedownload

On-Site Printing

Alle beelden worden automatisch opgenomen in een  bestand dat ,indien gewenst voorzien van uw branding, op diversen formaten kan worden afgedrukt.

Slideshow Projectie

Alle beelden worden automatisch opgenomen in een slideshow die ,indien gewenst voorzien van uw branding,  op een projectiescherm of LED-schermen worden weergegeven.

Wat is het ?

Met de Instantpics in huis heeft iedere gast een “photo booth” in z’n zak! Door met een smart phone foto’s te maken en deze te delen ontvang je ter plekke je unieke (branded) afdruk.

Het betreft een Instagram printing station. Gasten en/of bezoekers op een feest, event of beurs maken foto’s met hun eigen telefoon. Vervolgens delen ze deze foto op Instagram met een unieke hashtag die u zelf vaststeld. Instantpics download deze beelden en zet ze indien gewenst in een slideshow voor b.v. projectie van de foto’s.  Tegelijkertijd rolt er direct een hoogwaardige afdruk uit de printer met uw unieke lay-out.

Je kan kiezen uit twee varianten qua afdruk die verder helemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Niet genoeg aan één of twee afdrukken? Geen probleem, Instantpics kan ook ter plekke her afdrukken verzorgen.

Achteraf worden ook alle gemaakte beelden nog als extra aangeleverd op een usb stick. Voor optimaal bereik of gewoon omdat het leuk is om te delen is directe upload naar een Facebook pagina ook mogelijk.

Het enige vereiste op de locatie is één stroompunt in de buurt en stabiel internet. Eventueel gebruik van ons eigen netwerk via de mifi router is ook een optie.

TEMPLATE

Zoals gezegd heb je bij Instantpics de keuze uit twee soorten afdrukken.

Ofwel de traditionele 10x15cm staande afdruk, ofwel twee identieke Polaroid-achtige afdrukken van 7,5x10cm ieder. Deze laatste zal dan eventueel nog wel in tweeën geknipt moeten worden.

Beide varianten zijn uiteraard naar wens aan te passen met bedrijfslogo, tekst, kleur, thema en dergelijke.

PRIJZEN

We kunnen voor alle evenementen en gelegenheden een oplossing op maat bieden.

Hieronder vind u een aantal standaard mogelijkheden maar we maken graag en geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Geef uw exacte wensen op en wij geven u een betaalbare professionele oplossing passend bij  het evenement.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende oplossing.

Offerte op maat ?

Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte op maat.

error: Content is protected !!